Ruska narodna medicina

mesavina-bilja

Vekovima u nazad poznato je ljudima širom sveta koliko biljke utiču na naš imunitet, najpre putem pravilne ishrane a zatim i lekovite biljke kao narodni lek koji jača naše telo u trenutku krize. Kada počnete da istražujete prednosti lekovitog biljka usrešćete se sa pojmom Ruskih lekovitih biljaka za jačanje imuniteta čije se prednosti ističu na svim podnevljima i kontinentima.

U narednim redovima otkrivamo zašto je  Ruska narodna medicina toliko popularna!

Kada se kaže Rusija svi pomisle na svetsku silu, posebno na našim prostorima i silu koja ima potencijal da razvije veliko farmaceutsko tržište. Sa druge strane svetom vlada priča kako Rusi kriju tajnu uspeha, kako je njihov imunitet otporan na hladnoću i oštre vremenske uslove, a sve što oni rade je negovanje tradiciji i dobro poznavanje lekovitog bilja i prirodne medicine.

Postoje mnogobrojni ruski recepti koji su se dokazali u svetu i koje praktikuju mnogobrojni narodi a koji su bazirani iskljuivo na lekovitom bilju. Ono što je specifično kod Ruskih recepata za jačanje imuniteta je činjenica da su namenjeni svima, treba ih dozirati tako da bilje odgovara deci, odraslima ali prijaju u starosti, zrelim osobama.

Poznati ruski pisac bavio se narodnom medicinom i uverio se u blagotovorno dejstvo Ruske narodne medicine i napisao knjigu kako bi ostavio konkretne recepte za jačanje imuniteta ljudima širom sveta. Govorimo o gospodinu Genadiju Petroviču Malahovom kojeg danas slobodno možemo reći slavi Ruska apoteka. Koliko je prepoznatljiva moć biljaka koje rastu i razvijaju se na oštrom tlu Rusije govori činjenica da su se Ruske apoteke razvile na različitim kontinentima i da predstavljaju oazu zdravlja, u kojoj vas opominju da usvojite zdrave navike ali i uz pomoć prirode prevenišete bolesti i ojačate imunitet.

Sigurni smo da ste se zapitali šta vam to Ruske apoteke mogu ponuditi i zašto se odlučiti za jednu od njih?

Naime, za sebe možete pronaći eterična ulja biljaka koje će vam u zimskim danima otvoriti bronhije putem inhalacije i sprečiti respiratorne infekcije- reč je o biljnoj inhalaciji koju prvu spominjemo i koja je nadaleko poznata. Srž Ruske medicine stiže do melema koji će izlečiti kožna oboljenja, sprečiti razvoj akutnih oboljenja i umanjiti tegobe sa kojima se trenutno borite.

Nemojte zanemariti uticaj Ruske medicine na lepotu tela i lica, mnogobrojni čajevi i melemi tu su kako bi negovali vašu kožu i zaštili je od bakterija ali i bora- tako da vaše lice bude besprekorno čisto. Kada celo telo pati i ima slab imunitet strada koža kao najveći organ i to je činjenica na koju će vas podsetiti unutar Ruske apoteke tako da ne lečite samu promenu na telu već stvaran problem, zbog koge se promena i dogodila.

Temeljan pristup je ono što Rusku narodnu medicinu izdvaja i što dokazuje njenu učinkovitost.