Pogodnost plaćanja na rate u pojedinim auto školama

auto skola placanje na rate

Način polaganja za vozačku dozvolu B kategorije razlikuje se od ranijih godina.

Zbog novih mera, kao i troškova same obuke auto škole su bile prinuđene da utvrde nove cenovnike za polaganje.

Međutim, cena je ono o čemu ne treba da razmišljate bar kada je u pitanju Auto škola Team Novi Beograd jer postoje brojne mogućnosti plaćanja same obuke kako biste imali što manje poteškoća za kućni budžet.

Svesni ekonomske situacije u zemlji, ali im je bitna i činjenica da svi oni koju budu želeli da savladaju kvalitetnu i bezbednu obuku to realizuju na najlakši mogući način.

S tim u vezi za buduće vozače, pripremili su najbolje uslove prilikom teorijskog dela obuke, obuke iz prve pomoći kao i praktične obuke i polaganja samog završnog ispita.

Možda ćete tokom pretrage idealne auto škole tražiti upravo i tu mogućnost da imate odloženo plaćanje, jer iako je vozačka dozvola jako bitan i dragocen životni dokument za mnoge porodice u Srbiji predstavlja veliku finansijsku stavku.

Ukoliko se odlučite za auto školu Team dobićete neophodno znanje kako biste upravljali automobilom, ali i veštine kojima ćete moći mnoge životne situacije i obaveze da učinite jednostavnijim.

Prilikom dolaska u auto školu potrebno je poneti samo ličnu kartu i odabrati način plaćanja.

Načini plaćanja u auto školi

Upravo je način plaćanja u našoj auto školi pogodan za sve one koji žele da „iznos plate na rate“ jer postoji mogućnost plaćanja u čak dvanaest mesečnih rata.

Na taj način svim kandidatima je omogućeno plaćanje putem čekova, platnim karticama, administrativnom zabranom, nalogom za prenos ili mesečnom uplatom rate u prostorijama auto škole.

Ne mora da vas brine dinamika polaganja kao i pohađanja teorijske i praktične obuke, jer ćete imati isti intenzitet obuke kao i kandidati koji su uplatili celokupan iznos tokom upisa.

Nakon što se odlučite za način plaćanja dobićete poziv iz auto škole kada počinje teorijska obuka koja se sastoji od 40 časova.

Bitno je da na nastavi budete redovni, kako biste uspešno savladali i položili teorijski deo ispita.

Časove drže licencirani predavači koji će vam preneti znanje o pravilima saobraćaja ali i bezbednom upravljanju vozila kako biste bili što spremniji za naredni zadatak koji vas očekuje.

Pošto budete uspešno položili teorijski deo ispita, konsultujte se sa auto školom kako biste dobili informacije o nadležnoj zdravstvenoj ustanovi u kojoj biste mogli da obavite lekarske preglede i prošli obuku iz prve pomoći.

Sve su ovo nove stavke koje je propisao zakon Republike Srbije koje dosta „uvećavaju“ cenu obuke, ali vas to ne mora da brine, jer možete izabrati neki od modela plaćanja na rate koji vama najviše odgovara.

Opterećenje novcem upravo ne treba da bude prisutno u narednom koraku koji za vas sledi, jer ćete početi sa praktičnim delom obuke.

Ukupno 40 časova vožnje na poligonu i u gradskim ulicama imaćete sa instruktorom, a nakon toga vas očekuje i finalni test kojim ćete pokazati sve veštine koje ste na samoj obuci savladali.

Ukoliko budete bili pažljivi tokom same obuke, zainteresovani i pre svega skoncentrisani verujemo da ćete obuku kao i sve testove položiti „iz prve“ jer je upravo ovo naše isksutvo kao i iskustvo naših kandidata.

S obzirom na to da su licencirani predavači i instruktori uvek na raspolaganju kandidatima, sa svakim pojedinačno radi se sa maksimalnom posvećenosti u cilju savladavanja bezbedne i sigurne vožnje uz poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Kao što vidite novac ne mora da predstavlja problem jer u auto školi Team svim kandidatima izlazimo sa maksimalnim pogodnostima plaćanja same obuke koja je za mnoge u Srbiji i dalje prevelika.

Međutim, ni jedna cena nije skupa s obzirom na to da ćete dobiti kvalitetnu obuku koja će vam garantovati da ste bezbedan i siguran vozač, jer upravo statistika pokazuje da je nakon uvođenja „novog načina polaganja“ smrtnost na drumovima u Srbiji drastično smanjena.

Kako izabrati pravu auto školu?

Za sve one koji se tek odlučuju koju auto školu da upišu savet je da biraju onu ustanovu koja im može ponuditi i odgovarajuće načine plaćanja.

Naravno, pre nego što predate ličnu kartu za upis dobro se raspitajte o istorijatu auto škole, o iskustvima drugih kandidata, o voznom parku kao i predavačima/instruktorima koji su zaposleni.

Sve su ovo segmenti koji vam omogućavaju najbolju obuku, ali i što manje stresa.

Jer je upravo novac glavni uzročnih mnogih stresnih situacija većine građana u Srbiji.

Sama obuka kao i proces dobijanja vaše vozačke dozvole ne treba vama biti stresan ni u jednom trenutku.

Način isplate ne treba da vas brine, jer tokom trajanja obuke plaćate sa odabranim modelom kako biste bili maksimalno fokusirani na kvalitetnu obuku, a ne na to „gde naći novac“.

Auto škola Team je sinonim za bezbednu, sigurnu i profesionalnu obuku uz brojne mogućnosti plaćanja na rate.